BİR GÜNLÜĞÜNE MÜDÜR OLDU

BİLECİK Valiliği tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında öğrencilerin kamu kurum ve kuruluşları tanıma ve işleyişini öğrenmesi amacıyla öğrenci Bora Gencer bir günlüğüne Milli Eğitim Müdürü oldu.

BİR GÜNLÜĞÜNE MÜDÜR OLDU
08 Ekim 2019 Salı 18:47

İlimiz öğrencilerine Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tanıma ve işleyişlerini öğrenme imkânı veren, Bilecik Valiliği himayesinde gerçekleştirilen proje kapsamında Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Bora Gencer, bir gün boyunca İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yerine getirdi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan


Sabah müdürlük makam aracıyla evinden alınan Bora Gencer, müdürlüğümüzün birimleri hakkında bilgi alarak müdürlük makamının gün boyunca devam eden programına eşlik etti.
Okul ziyaretleri programı kapsamında 15 Temmuz Anadolu Lisesi'ni ve Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi'ni ziyaret eden genç müdürümüz, derslere katılarak öğrencilerle sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Çelik'le birlikte okulların yönetici ve öğretmenlerinden okullarda yapılan çalışmalar, etkinlikler ve okulların başarı durumları ile ilgili bilgi aldı.


Programında Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz'la da bir araya gelen vekil müdürümüz ilimizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda temel Bisiklet sürüşü ve trafik konusunda eğitimler veren Yavuz'dan bilgi aldı. Okulu Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu'na Bisiklet Park İstasyonu kurulması isteğini dile getiren genç müdürümüz Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz'dan okula bisiklet park istasyonu kurulması sözünü aldı. Günün son ziyareti ise Hukuk Hizmetleri Birimine yapıldı.


Müdürlük makam aracıyla evinden sabah alınarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen genç müdürümüz günün sonunda evine bırakıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.