ÖĞRENCİLERE BÜYÜK HİZMET YİNE BELEDİYEDEN

Bilecik Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrenciler için ücretsiz olarak danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK HİZMET YİNE BELEDİYEDEN
29 Temmuz 2020 Çarşamba 19:09

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ‘’BAŞARIYA GİDEN YOL DOĞRU TERCİH’’ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Bilecik Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrenciler için ücretsiz olarak danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.

Belediye Başkanı Semih Şahin, eğitim alanında geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği Tercih Danışma Merkezinin bu yılda devam etmesini sağladı.

Eğitim ve gençlere yönelik birçok önemli projeyi uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasıyla 20-29 Temmuz 2020 tarihlerinde sosyal mesafe ve uyulması gereken kurallara hassasiyet gösterilerek randevu sistemiyle ücretsiz Tercih Danışma Merkezinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi’nde gerçekleştirilen ‘Başarıya Giden Yol “DOĞRU TERCİH’’ danışmanlık hizmeti LGS tercihlerinin son günü olan 29 Temmuz Çarşamba günü devam edecek.

Bilecik Belediyesi Proje Geliştirme ve Eğitim Birimi Koordinatörü Eğitim Uzmanı Sema İnci tarafından 6 -14 Ağustos 2020 tarihlerinde saat: 10:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek danışmanlık hizmetinde öğrenci ve ailelerine birçok konuda bilgi alabilecek.

Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi’nde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih danışma merkezi rehberlik ve danışmanlık hizmeti için öğrenci ve aileleri, 0 535 978 20 46 numaralı telefonu arayarak randevu alabilecekler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.