Vali Şentürk, çocukları kitapla sevindirdi

Vali Bilal Şentürk, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan personelin çocuklarına kitap ve çeşitli hediyeler gönderdi. 

Vali Şentürk, çocukları kitapla sevindirdi
24 Nisan 2020 Cuma 17:30

Vali Bilal Şentürk, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan personelin çocuklarına kitap ve çeşitli hediyeler gönderdi. 
 
Vali Şentürk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan tüm personelin çocuklarına Türk Bayrağı ve kitap ile oyuncakların bulunduğu çantaları hediye etti. 
 
Çocukların yaşlarına göre, hikaye, roman ve masal kitaplarının  bulunduğu kitapları tek tek imzalayan Vali Şentürk, ''Koronavirusle mücadelede özveriyle çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu İletişim Merkezinde görev yapan personelimiz, çocuklarıyla ve aileleriyle fazla zaman geçiremiyorlar. Bu yıl salgın nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarımız evinde geçirmek durumunda kalıyorlar. Biz onları çok seviyoruz, onları unutmuyoruz. Özveriyle çalışan arkadaşlarımızın çocuklarının evde zamanlarını daha anlamlı geçirmelerini sağlamak bakımından birer kitap gönderiyoruz. Daha küçük olan yavrularımıza da oyuncaklar hediye ettik. Salgın nedeniyle zorunlu olmadıkça çocuklarımızdan ve gençlerimizden dışarı çıkmamalarını istiyoruz. Bu sürecin üstesinden evde kalarak geleceğimize inancım tamdır. Bu nedenle evde kalalım. Kitap okuyalım.'' dedi. 
 
Vefa Sosyal Destek Grubu İletişim Merkezindeki ekipler, arkadaşlarının evlerinin zilini çalarak, çocuklara kitapların ve çeşitli hediyelerin bulunduğu çantaları ulaştırdı.
 
Çocuklar Vali Şentürk'ten isimlerine yazılı kitaplar ile oyuncakları alınca mutlu olduklarını belirerek, vali amcalarına teşekkür ettiler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.