BEKLENEN İHALE GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkanı Semih Şahin’in de katıldığı ihalede 34 adet iş yeri ve dükkan sahiplerini buldu.

BEKLENEN İHALE GERÇEKLEŞTİ
09 Temmuz 2020 Perşembe 21:37

34 ADET DÜKKAN CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞEN İHALE İLE YENİ SAHİPLERİNİ BULDU

Mülkiyeti Bilecik Belediyesi’ne ait muhtelif iş yerleri ve Bilecik Merkez Aşağıköy Eskişehir-İstanbul yolu üzerinde bulunan Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerleri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihalesi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in de katıldığı ihalede 34 adet iş yeri ve dükkan sahiplerini buldu.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı Salonunda yapılan ihalede İstasyon Mahallesi Gar Sokak’ta bulunan 8 adet iş yeri yanı sıra Ertuğrulgazi Mahallesi, Osmangazi Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesindeki dükkanlar ihale edildi.

10 ADET SİMİT ARABASININ İHALESİ YAPILDI

İhale kapsamında ayrıca şehrin çeşitli noktalarında yer alacak 10 adet simit arabası, ihale ile yeni sahiplerine kavuştu.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Belediye Başkanlığı tarafından belirlenen simit arabalarında, şehrin estetik değerine katkı sunacak ve görüntü kirliliğine neden olmayacak şekilde simit satışı yapılacağını söyledi.

Başkan Şahin ayrıca simit arabası ve simit satışında gerekli hijyen kurallarına da uyulması uyarısında bulundu.

ALİ RIZA ÖZKAY CADDESİNDEKİ OTOPARK İHALE EDİLDİ

Canlı yayın ortamında gerçekleştirilen ihalede ayrıca Ali Rıza Özkay Caddesi üzerinde yer alan yeni alışveriş merkezinin otoparkı, ihale ile yeni sahibini bulurken, Gölpark’ta yer alan 3 adet iş yerinin ihalesi de gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Semih Şahin ihale programını, vatandaşlara çalışmalarında kolaylıklar ve bol kazanç temennisini ileterek, bitirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.