BİLECİK BELEDİYESİNDEN BÜYÜK KOLAYLIK

BİLECİK Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü arasında imzalalan protokol ile elektronik ortamda emlak rayiç bedeli alınabilecek.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN BÜYÜK KOLAYLIK
28 Mart 2021 Pazar 13:22

Bilecik Belediyesi bu zamana kadar emlak işlerinde büyük bir sıkıntı olan emlak rayiç bedeli konusunda önemli bir protokole imza attı.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, bu zamana kadar yapmış olduğu yenilikler ile vatandaşın büyük adımlar atarken yine bir yeniliği daha hayata geçiriyor.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik Belediyesi ve Bilecik Tapu Müdürlüğü arasında ‘’Elektronik Ortamda Emlak Rayiç Değerlerinin Alınması’’ konusuyla ilgili protokol imzalandı.
Protokolü, Belediye Başkanımız Semih Şahin, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Bilecik Tapu Müdürü Mehmet Temel ve Bilecik Kadastro Müdürü Sadık Yıldırım imzaladı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.