İLÇE BAŞKANI ÖZEN İSTİFA ETTİ

İstifa ettiğini açıklayaan Ak Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen, Görev yaptığım yıllar içinde yapmış olduğum hatalardan affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana da eğer varsa helal olsun hakkım diye aktardı.

İLÇE BAŞKANI ÖZEN İSTİFA ETTİ
06 Mayıs 2021 Perşembe 15:43

Ak Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen yaptığı açıklamada şunları aktardı;

"Değerli Ak Parti ailem ve kıymetli hemşehrilerim, kurulduğu ilk yıllardan günümüze kadar uzanan bu kutlu yolda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bıkmadan, yorulmadan uzun yıllar görev aldım. 
Gençlik kolları başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimin ardından İlçe Başkanı olarak görevimi ifa etmekten ve bu ailenin bir ferdi olmaktan hep gurur duydum. 
Görev aldığım yıllar boyunca  meşakkatli ve bir o kadar da güzel günler geçirdik. Son yerel seçimlerde de yapılamaz denileni yapıp her daim yanımda ve arkamda duran dava arkadaşlarımla ilçemizi Ak belediyecilik ile tanıştırdık. Ancak hem partimize hem de ilçemize taze kan gerek diyerek ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. 

Başkan Özen şöyle devam etti; "İlk görev yıllarımdan itibaren hep yanımda olan başta aileme, zorlu süreçlerde desteklerini eksik etmeyen ve her ne şartta olursa olsun benimle birlikte dimdik davasının arkasında duran tüm dava dostlarıma teşekkür ederim. Beşeriz şaşarız elbet hata da yaparız. Görev yaptığım yıllar içinde yapmış olduğum hatalardan affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana da eğer varsa helal olsun hakkım.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.