AKADEMİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi’nde gerçekleştirilen ‘’Müze Akademi’’ etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli konular işlenmeye devam ediyor.

AKADEMİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
15 Kasım 2020 Pazar 16:50

MÜZE AKADEMİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi’nde gerçekleştirilen ‘’Müze Akademi’’ etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli konular işlenmeye devam ediyor.

Çocuklar ve ailelerinin büyük bir beğeniyle takip edilen Müze Akademi etkinlikleri kapsamında çocuklar bu kez bağlama dersi ve hat sanatı aktivitesiyle buluştu.

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Eğitmeni Faruk Çongur’dan bağlama enstrümanı hakkında bilgi alan çocuklar sazı eline alarak, çalmaya çalıştı, daha sonra hat sanatı hakkında bilgi aldı ve isimlerini hat sanatıyla yazdı.

Hat Sanatı Ustası İsmail Kısık ise Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklarla birlikte olmak ve onlara bir şeyler öğretmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.

BAŞKAN YARDIMCISI SUBAŞI:

‘’ÇOCUKLARIMIZ AKTİVİTELERLE HEM YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYOR HEM DE YENİ ARKADAŞLIKLAR KURUYOR’’

Sanat Akademisi ve Yaşayan Şehir Müzesi işbirliğinde düzenlenen programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, çocuklara hediye ile katılım belgesi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Müze Akademi etkinliğinde çocukların keyifli vakit geçirmesi yanı sıra çok güzel bilgiler kazandığını kaydeden Subaşı, etkinliklerin salgınla mücadelede uyulması gereken kurallar çerçevesinde gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Çocukların etkinliklere katılarak, yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı bulduğunu aktaran Subaşı, çocuklara yönelik birbirinden güzel aktiviteler gerçekleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.