BAKKALCIOĞLU, GÜZ KLİBİNİ İZLEDİ

İlçemizin yetiştirdiği başarılı ses sanatçılarından birisi olan Olcay Gülpınar Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ederek çok yakında müzik marketlerde yerini alacak ilk single çalışması ‘Güz’ adlı şarkısı hakkında bilgi vererek şarkıya çekmiş olduğu video klibi USB bellek ile takdim etti. 

BAKKALCIOĞLU, GÜZ KLİBİNİ İZLEDİ
15 Ocak 2021 Cuma 17:42

-'GÜZ' KLİBİNİ İLK KEZ BAŞKANIMIZ İZLEDİ


İlçemizin yetiştirdiği başarılı ses sanatçılarından birisi olan Olcay Gülpınar Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ederek çok yakında müzik marketlerde yerini alacak ilk single çalışması ‘Güz’ adlı şarkısı hakkında bilgi vererek şarkıya çekmiş olduğu video klibi USB bellek ile takdim etti. 


Gülpınar Başkanlık makamında gerçekleştirdiği ziyarette video klibin henüz yayınlanmaya başlamadığını ve ilk izleyen kişinin Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olduğunu belirterek “Güz şarkısının bazı bölümleri İstanbul’da hazırlandı. Türkiye’nin önde gelen müzisyenleri eşlik etti. Şarkının aranjörlüğünü ve düzenlemesini Eskişehir’den Can Gülcan yaptı. Klip, GM stüdyolarında yönetmen Ozidi Manta tarafından çekildi. Söz ve müziği Olcay Gülpınar’a, bana ait. Şu an yayıncı kuruluşlarla görüşmelerimiz sürüyor. En yakın zamanda tüm dijital platformlarda Youtube, netd, spotfy gibi bir çok kanalda yayında olacak” dedi.
Başkanımız Bakkalcıoğlu’da klibi izledikten sonra çalışmayı çok başarılı bulduğunu belirterek Gülpınar’ı tebrik etti. Başkanımız Bakkalcıoğlu Gülpınar’ın ilçemizin yetiştirdiği başarılı sanatçılarımızdan birisi olduğunu vurgulayarak “İlçemizin ve ilimizin adını müzik piyasasında başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Bizlerde her zaman yardım ve desteğe hazırız. Başarılarının devamını diliyorum, yolun açık olsun” dedi. 
Gülpınar’ın Güz adlı çalışmasının tanıtım videosu 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.