BAŞKAN ŞAHİN, HİÇ BİR ŞEY YAPMADIYSA BİLE 14 ARAÇ SATIN ALDI

Belediye Başkanı Semih Şahin, bu zamana kadar devam eden kiralamayı tercih etmedi ve araçları satın aldı. Başkan Şahin, 14 araç satın alarak Bilecik Belediyesinin araç parkurun çok güçlü bir hale getirdi.

BAŞKAN ŞAHİN, HİÇ BİR ŞEY YAPMADIYSA BİLE 14 ARAÇ SATIN ALDI
15 Ağustos 2020 Cumartesi 20:42

Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak, Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Ahmet Gürses ve Özgür Algın, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımlarıyla, belediyemiz tarafından satın alınan 14 adet aracın tanıtım programı gerçekleştirildi.
Satın alınan araçlar sayesinde belediyemiz, kiralık araç masrafından daha uygun fiyatlara bünyesine 14 adet yerli üretim araç temini sağlamıştır. Araçlarımızın, vatandaşlarımıza hizmet adına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.