MİLLET BAHÇESİNE ONAY ÇIKTI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçeye yapılacak millet bahçesi için bakanlıktan onay çıktığını aktardı.

MİLLET BAHÇESİNE ONAY ÇIKTI
15 Şubat 2021 Pazartesi 13:10

MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZ CEVRE VE ŞEHIRCILIK BAKANLIĞINCA ONAYLANDI.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Sakarya Nehri kıyısında Haceloğlu ve İnönü Mahallerimiz sınırları içinde hazine arazisinin “Millet Bahçesi”yapılmak üzere Cevre ve Şehircilik Bakanlığımız Murat Kurum ve Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ın onayı ile belediyemize tahsis işlemi tamamlandı.
Osmaneli Belediyesi hazineden tahsis edilen alan ve kendisine ait olan alanında ilavesiyle 120.000 m2 büyüklüğünde bölgemize örnek olacak “Millet Bahçesi Parkı”inşaatına havaların düzelmesi ile başlayacağız.
Parkımızın içersinde;UEFA Standartında Doğal çim futbol sahası,Yüzme Havuzu,Tenis Kortları,Basketbol-Voleybol sahası,Geleneksel Türk Sporları Alanı,Gölet ve su Sporları,parkuru,Bisiklet ve yürüyüş yolları,gençlik ve karavan kapm alanı,At bakımevi ve ata biniş parkuru,balık avlama yerleri,rafting parkuru,anfi tiyatro,orman vb tesisler parkımız içinde yer alacak.
Cevre Şehircilik Bakanlığı,Gençlik ve Spor Bakanlığı,Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi destekleri ve Belediyemiz olanaklarınla ile parkımızı Bölgemizde örnek olacak şekilde inşa edeceğiz.
“Millet Bahçesi Parkı”ile Osmaneli için 500.000 m2 park hedefimize büyük oranda yaklaşmış olacağız.Osmaneli Sakarya kıyısında 6 km Lik alanda mükemmel bir park alanına,spor tesislerine sahip olacak.İlçemiz pandemi sonrası spor kamp Merkezi olacak.
Bu projemiz için destek olan ve desteğe devam edecek olan Cevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum,Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Mehmet Kasapoğlu,Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,Kocaeli Büyükşehir Bekediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimle" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.