OSMANELİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK PROJE

Osmaneli Belediyesi çevreye duyarlılık konusunda örnek bir projeye imza atıyor.

OSMANELİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK PROJE
07 Haziran 2021 Pazartesi 09:29

OSMANELI BELEDIYESI ÇEVREYE DUYARLILIKTA ÖRNEK ALINACAK BELEDİYEDİR.


Başkanımız Münür Şahin Dünya Cevre Günü nedeniyle Osmaneli Belediyesinin Cevre yatırımları ve faaliyetleri ile ilgili açıklama yaptı;


“5 Haziran Dünya Çevre Günü çevrenin korunması, çevreyle ilgili sorunlara uluslararası toplumun dikkatinin çekilmesi ve çevre politikası  ile hukukunun geliştirilmesi gibi çalışmaların vurgulanması açısından önemli.Doğaya olan sorumluluklarımızı  bir kez daha hatırlatmak için fırsat oluyor. 


Osmaneli Belediyesinin Çevreye duyarlı ve bu konuda sürekli yatırım yapan belediyedir. Bilecik ilinin ilk Arıtma Tesisi,kanalizasyon alt yapısını 2015-2016 yıllarında devreye aldık.Tüm çöplerimizi ortağı ve iştirakçisi olduğumuz Bilecik Belediyeler Birliği tesislerine göndererek bertaraf edilmesini ve ekonomiye katkı sağlar  hale getirilmesini temin ediyoruz.
Bu yıl Cevre ve Şehircilik Bakanlığımızın onayı ile eski çöp sahasının rehabilitasyon projesini başlattık.Bu proje ile eski çöp alanını ağaçlandırarak büyük bir piknik alanına ve parka dönüştürüyoruz.
Yine Cevre ve Şehircilik Bakanlığımızın onayı ile sıfır atık tesisimizi inşa ediyoruz.Öncelikle dört mahallemize kurmakta olduğumuz sıfır atık için toplama merkezlerimizle Cumhurbaşkanlığımızın uygulamaya aldığı projeye destek vereceğiz.
500.000 adet ağaç ve 500.000 m2 park projemizle büyükşehirler ölçeğinde parklara,spor alanlarına sahip oluyoruz.Yine Cevre ve Şehircilik Bakanlığımızın onayı ile 120.000 m2 millet bahçesi projemizi başlattık.
Osmaneli Belediyesi Cevre yatırımları ve projelerinde de örnek belediyedir.Projelerimize destekleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,Cevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum,Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Serkan Yıldırım,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,Belediye meclis üyelerimize, Belediyemiz Cevre Müdürümüz Sabri Yılmaz ve tüm yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz”dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.