OSMANELİ'DEN GÜZEL HABER

BEBKA destekleriyle Hisarcık-Beşevler köyünde kurduğu tesislerle salça,ayva lokumu,reçel,Meyva suyu,pekmez,sebze-meyva kurusu vb yöresel gıda ürünlerini üreten Osmaneli Belediyesi artan talepleri karşılamak için kapasite artışına gidiyor.

OSMANELİ'DEN GÜZEL HABER
27 Temmuz 2019 Cumartesi 18:36

OSMANELI BELEDIYESI YÖRESEL GIDA ÜRÜNLERINLERİNDE ÜRETIM KAPASITESINI ARTTIRIYOR.

Bursa ve Karacabey'de özellikle salça üretim tesisleri ve gıda makinalarını üreten tesisleri ve sanayicileri ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik makinalar ve tesisler hakkında bilgi aldı.Bursa'da faaliyet Gösteren "Lefke Makina" sahipleri Erkan ve Kadir Ip ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular.

Lefke Makina ve Detay Makina sahipleri ile yapılan görüşme sonucu bu iki Firmamızın ve Devamında da bir kaç görüşülen makina imalatı firmalarının Osmaneli'de yatırım yapmaları için gerekli Çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.Osmaneli de makina imalatı şirketlerinin yatırım yapması sanayimizin gelişmesine büyük katkı sağlayacak.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Karacabey'de kurulu "Olca Salça ve Meyva suyu"şirketinde ziyaret Hüseyin Esen Altıkulaç ile makina imalatçıları Yüksel ve Mehmet Bey'le birlikte ziyaret eden Başkanımıza üretim Süreci ve fabrikanın işleyişi anlatıldı.Tesiste Üretilen ürünler satış kapasiteleri ve sektör hakkında şirket yöneticilerinin görüşleri alındı.

Osmaneli Belediyesi bu görüşmeler sonucunda Hisarcık-Beşevler'deki tesislerin kapasitesini ve ürün çeşitliliğini büyük oranda arttıracak ve günde 6.000 kg domates işleyerek 1.500 kg salça üretecek yeni makinaları yerinde incelemek üzere Gaziantep'e Belediye Başkanımız ziyarete bulunacak.Proje yönetici Abdullah Tetik ve Makina Üretimi yapan Detay Makina sahibi Yüksel beyde bu ziyarette yer alacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.