OSMANELI YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE ÖNEMLİ MERKEZ OLUYOR

Osmaneli ilçesi yamaç paraşütünde önemli merkezlerden biri olmaya aday olarak gözüküyor.

OSMANELI YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE ÖNEMLİ MERKEZ OLUYOR
16 Haziran 2021 Çarşamba 13:43

OSMANELI YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE ÖNEMLİ MERKEZ OLUYOR.


Yamaç paraşütü milli takım antrenörü Semih Sayır ve paraşüt şube sorumlumuz Osman Kıvrak belediye başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Başkanımız;Hisarcık Köyünde 20.000 m2 Lik arazi alarak yamaç Paraşütü ve kamp Merkezi kurmak için proje yapan değerli Milli Yamaç Paraşütcüsü Semih Sayır’a her türlü desteği sağlayacağız dedi.
Yine ilçe merkezimizde Ayı Kaya Yamaç Paraşüt alanımız için Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ve Milli Parklar dan gerekli destek sağlanacak.Osmaneli Yamaç Paraşütünde covid 19 tedbirleri bittiğinde önce ulusal, sonrası içinde uluslararası organizasyonuna ev sahipliği yapacak.


1308 Osmaneli Belediye Spor Yamaç Paraşütü ve Rafting,Su Sporları yöneticimiz değerli iş adamı İnşaat Mühendisi Osman Kıvrak yönetiminde ilçemiz yeni spor branşlarında gençlerimize destek oluyor.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.