POLİSİMİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK

Osmaneli ilçesinde ana yolda Karşıdan karşıya geçmeye çalışan kaplumbaga'yı alıp yolun karşısına geçiren ve daha sonra onu doğaya salan polisin resimleri bu gün sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

POLİSİMİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK
02 Mayıs 2021 Pazar 19:08

Osmaneli ilçesinde tam kapanma münasebetiyle ilçe girişinde uygulama yapan polis ekipleri yolda bir kaplumbağa'nın yolun karşısına geçmeye çalıştığını gördü.

Bunun üzerine polis memuru kaplumbağayı aldı ve yolun karşısına geçirdi ve ardından doğaya bıraktı. 

Bilecik'te bu gün sosyal medyada en çok beğenilen ve en çok konuşulan Osmaneli ilçesinde polisin bir kaplumbağayı yolun ortasından alıp karşıya geçirmesi ve onu doğaya bırakması olayı oldu.

Polisimizin yapmış olduğu davranış herkese örnek olması gereken bir davranış olarak belirtirilirken vatandaşlar büyük beğeni ile karşıladı.

Osmaneli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "tam kapanma döneminde de İlçe girişinde yol uygulaması yapan polis memurlarımız yolun karşısına geçmeye çalışan kamplumbayı  ezilme tehlikesine karşı trafiği durdurup güvenli bölgeye bırakmışlardır. Bu duyarlı davranışlarından dolayı ekiplerimizi kutluyor görevlerinde başlarılar diliyoruz. 

Bir bir veya daha fazla kişi, sokak ve yol görseli olabilir

Karşıdan karşıya geçmeye çalışan kaplumbağayıı alıp yolun karşısına geçiren ve daha sonra onu doğaya salan polisin resimleri bu gün sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

Bir açık hava ve ağaç görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.