POYRAZ VE ŞAHİN BİR ARAYA GELDİ

Bilecik eski Milletvekili ve Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Osmaneli ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Bağımsız Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile de bir araya geldi.

POYRAZ VE ŞAHİN BİR ARAYA GELDİ
06 Ekim 2019 Pazar 16:27

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPARATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ DR FAHRETTİN POYRAZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ.


Geçtiğimiz hafta Ankara'da ziyaretlerde bulunan Başkanımız Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyrazı da ziyaret etmişti.İlçemize milletvekilliği dönemide büyük hizmetleri olan ve halkımızca bu nedenle çok sevilen ve takdir edilen,çocukluğu Osmaneli'de geçmiş Dr Fahrettin Poyraz bugün ilçemize gelerek başkanımız Münür Şahin ile 1308 Osmaneli Belediye Spor - Bozüyük Akpınar Spor maçını izledi.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Seyircimizin büyük takdirini kazanan Dr Fahrettin Poyraz Milletvekilliği döneminde adeta yeniden inşa edilen Osmaneli İlçe Stadınıda inceledi.Vatandaşlar Tarafından geçmişte karpuz tarlası diye anılan stadın bugün Bilecik ilinin en güzel stadı haline getirilmesini sağladığı için gururla stadda maçı izledi.

Genel Müdürümüz ve eski milletvekilimiz maç sonrası Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifini Başkanımız Münür Şahin ile birlikte ziyaret etti.Kooperatif hakkında Müdürümüz Mehmet Bayram'dan bilgi alarak faaliyetleri daha yukarıya çekecek projeleri paylaştı.Genel Müdürümüz ,Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifi ilçemizde satış mağazası açması için talimatını verdi.Osmaneli deki mağaza ilçelere örnek olacak bir satış mağazası olacak.

Çay bahçesinde halkla görüşen ve Osmaneli'lilerle buluşan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz ilçemizden ayrıldı.Osmaneli halkının büyük takdirini kazanan Genel Müdürümüze ilgi büyüktü.

Başkanımız Münür Şahin ziyaretinden ve ilçemize büyük hizmetleri için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz geçmiş üç dönemin Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz'a çok teşekkür etti ve Osmaneli halkı hizmetleriniz için size minnettardır dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.