SOBA YANGINI KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Osmaneli ilçesinde Sobadan çıkan yangın Osmaneli Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

SOBA YANGINI KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ
20 Aralık 2020 Pazar 14:17

OSMANELI’DE SOBADAN ÇIKAN YANGINI,OSMANELI BELEDIYESI KISA SÜREDE SÖNDÜRDÜ.


Osmaneli Camikebir Mahallesinde 3 katlı 6 daireden oluşan sobalı evde,baca ve sobadan çıktığı ilk incelemelere göre belirlenen yangın çovid-19 nedeniyle sokağa çıkma yasağının da olması nedeniyle herkesin evde olması panik yarattı.
Kısa sürede Osmaneli Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına 3 itfaiye ile anında müdahale etti.Apartmanıda anonda boşaltan itfaiye ekipleri kısa  sürede yangını kontrol altına aldı.Soğutma çalışmalarına başlanılan binada büyük bir felaketinde önüne geçilmiş oldu.
Osmaneli Belediyesi itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi bina sahipleri ve mahalle sakinlerince büyük övgü aldı.Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada bina sahiplerine geçmiş olsun dilerken,oluşan hasara belediye ve kaymakamlık olarak birlikte verilecek destekle giderileceğini söyledi.Başkan Osmaneli Belediyesi İtfaiye Ekibinede olaya anında müdahale etmeleri nedeniyle teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.