BAĞIMSIZ BAŞKAN TEKİN'İN ANKARA ÇIKARMASI

Pazaryeri'nin bağımsız Belediye Başkanın Zekiye Tekin'in Ankara ziyaretleri adeta çıkarmaya dönüştü. Bağımsız Başkan Zekiye Tekin, Ak Parti ve CHP ayrımı göstermeksizin Milletvekillerini ve ilimizi temsil eden yetkilileri ziyaret etti.

BAĞIMSIZ BAŞKAN TEKİN'İN ANKARA ÇIKARMASI
19 Temmuz 2019 Cuma 11:22

Belediye Başkanımız Zekiye Tekin, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Belediye Başkanımız sırasıyla Sağlık Bakan yardımcısı Halil Eldemir’i, Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü, İç İşleri Bakan Danışmanı hemşerimiz Mehmet Mut’u ve Yatırımcı ve Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı Yıldıray Yoldar’ı makamlarında ziyaret etti.
Belediye Başkanımız ziyaretlerinde Pazaryeri ilçesi hakkında projelerini anlattığını , sorunlarını konuştuklarını belirterek çok yararlı bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.