BAŞKAN TEKİN'DEN İLÇE EKONOMİSİNE BÜYÜK DESTEK

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan istihdam atölyelerinin ilkinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Tekin, büyük önem verdiği projenin gerçekleşmesi ile büyük mutluluk duyduğunu aktardı.

BAŞKAN TEKİN'DEN İLÇE EKONOMİSİNE BÜYÜK DESTEK
21 Ekim 2019 Pazartesi 19:34

Pazaryeri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ev hanımlarımızın meslek sahibi olmaları ve aile ekonomilerine katkı sağlamak amacı ile belediyemiz tarafından hizmete sunduğumuz, PROLES Otomotiv Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. destek verdiği Kadın İstihdam Atölyeleri’ nin ilkinin açılışını Eski Belediye Binamızda gerçekleştirdiler.


Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ‘‘Kadınlarımıza önem vereceğimizi seçim beyannamesinde her zaman belirtmiştim. Şimdi ailelere ekonomik katkı sağlayacak anlamlı bir çalışmaya daha imza attık. Eski Belediye binamızda ilkini başlatmış olduğumuz projenin devamını uygulamaya koymayı planlıyoruz. Amacımız hem kadınlarımızı aile ekonomilerine katkıda bulunmasını sağlamak hem de onların sosyal hayata daha çok dâhil olmasını temin etmektir.’’


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.