BAŞKAN TEKİN, YAŞLILARI YANLIZ BIRAKMADI

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçede bulunan yaşlıları ziyaret etti ve onlarla uzun uzun zaman geçirdi ve sohbet etti dertlerini dinledi.

BAŞKAN TEKİN, YAŞLILARI YANLIZ BIRAKMADI
07 Ekim 2019 Pazartesi 17:41

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin yaşlıları yanlız bırakmadı. Huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret eden Başkan Tekin şunları aktardı; "Her canlı gibi insan da doğar, büyür, gençlik orta yaşlılık ve nihayet yaşlılık dönemlerine ulaşır.

1990 yılında Birleşmiş Milletler 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olarak ilan etmiştir. Yaşlılarımız, geçmişten günümüze uzanan ve geleceğimizi aydınlatacak olan ışık kaynaklarımızdır.

Bizleri yetiştiren, dünümüzü bugüne aktaran yaşlılarımızdır. Onlara gerekli ilgi ve saygıyı göstermek bir görevdir. Aksi halde günü yaşayan bir toplum olarak kalırız.

Geleceğin yaşlıları olarak aynı saygıyı görmek istiyorsak bugünün değerli büyüklerimizin ikinci baharlarını yaşadıkları bu zamanlarda layık oldukları değeri vermeliyiz.

Herkese sağlık ve huzur içinde yaşlanma temennisiyle Dünya Yaşlılar Günü’ nü sevgi ve saygıyla kutlarım.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.