BAŞKAN ZEKİYE TEKİN, HİZMET YOLUNDA YÜRÜMÜYORUZ, KOŞUYORUZ

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri ilçesine hizmet yolunda yürümek yakışmak koşuyoruz açıklamasında bulundu.

BAŞKAN ZEKİYE TEKİN, HİZMET YOLUNDA YÜRÜMÜYORUZ, KOŞUYORUZ
23 Haziran 2021 Çarşamba 12:35

Pazaryeri'nin başarılı belediye Başkanı Zekiye Tekin yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut ‘u , Milletvekilimiz sayın selim Yağcı , il Başkanımız sayın Serkan Yıldırım, Osmaneli,İnhisar,yenipazar, Vezirhan Belediye Başkanlarımız ve Söğüt İlçe Başkanımız ile birlikte ziyaret ettik. Bilecik ve ilçelerimizde TOKİ ile ilgili istişarede bulunduk. Pazaryeri ilçemiz adına çok yararlı ve verimli bir ziyaret oldu. Pazaryerine TOKİ yatırımının gelmesi ile ilgili işlemlerimiz başladı. Allah yar ve yardımcımız olsun. Konut sorunumuza çözüm olarak gelecek olan bu yatırımın bir an önce hayata geçmesi için koşturmaya devam ediyoruz, edeceğiz . Bu gün bütün ilçelerimiz için verimli bir gün dü. Sevdalısı olduğumuz güzel ilçemiz Pazaryerimize  hizmet yolunda yürümek yakışmaz koşuyoruz.

Çektirdiğimiz resimler ,paylaşımlar ,ziyaretler hep yatırım alabilirmiyiz hevesiyle. Şükürler olsun ki hep olumlu yönde sonuç alıyoruz. Bu gün ve her zaman desteğini bizde  esirgemeyen sayın Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya, il Başkanımız sayın Serkan Yıldırım ‘a bizlere teveccüh göstererek tek tek ilçelerimizin isteklerini dinleyen TOKİ Başkanı sayın Ömer Bulut’a ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Yakında sürpriz Yeni yatırımlar almak ümidiyle diyor saygılar sunuyorum. Dualarını esirgemeyen güzel ilçemin güzel insanlarına sonsuz sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

Bir Serkan Yıldırım dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.