İLÇESİNİ DÜŞÜNEN BAŞKAN, BUNU DA YAPTI

PAZARYERİ Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçedeki uzman doktor konusunda Bilecik'in eski Milletvekili ve ilimizin adeta gururu olan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e konuyu iletti ve sorun hemen çözüldü.

İLÇESİNİ DÜŞÜNEN BAŞKAN, BUNU DA YAPTI
19 Ekim 2019 Cumartesi 19:56

Miletvekilliği döneminde Bilecik'te çok büyük projelere imza atan ve herkesin yardımına koşan Halil Eldemir şimdi de Sağlık Bakan Yardımcısı olarak Bilecik'e her konuda destek olmaya devam ediyor. Mütevazi kişiliği ve alçak gönüllüğü ile herkesin "Halil Abisi" olan Halil Eldemir şimdi de Sağlık Bakan Yardımcısı olarak ta yine Bilecik'in yanında olmaya devam ediyor olması büyük takdirle karşılanıyor. 

Duyarlı vatandaşlar ve bir çok kesim Bilecik eski Milletvekili olan Halil Eldemir'in Sağlık Bakan Yardımcısı olması Bilecik için gurur verici olarak nitelendiriyor. 

Konu ile ilgili olarak Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin şunları aktardı; "İlçe Devlet Hastanesinde uzman doktor bulunmaması sebebi ile ilçe halkımız önemli hastalıkları için Bilecik, Bozüyük ve Eskişehir gibi çevre illere gidiyordu. Bu duruma sessiz kalmayan Bilecikli Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, ilçe bürokrasinin talebi sonrası bu sorunu ortadan kaldırdı.


Artık haftada bir gün ilçeye bir uzman doktor görevli geleceğinin müjdesi veren Belediye Başkanımız Zekiye Tekin, "İlçe hastanemizde artık haftada bir gün dâhiliye uzmanı çarşamba günleri görev yapmaya başladı. Hayırlı uğurlu olsun. İsteğimizi kırmayan ve her zaman ilçemizden desteklerini esirgemeyen değerli hemşehrimiz Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir' e, İl Sağlık Müdürlüğümüze ilçe halkımız adına teşekkür ediyor, ilçemizin gelişmesi kalkınması için destek veren tüm büyüklerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni hizmetlerimizde desteklerinin devam etmesini diliyoruz" dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.