KINIK KÖYÜNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖZEL HEDİYE

Çömlek Ustası Salim Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel çömlek yaptığı çömleği oğlu Bilal Erdoğan'a verdi.

KINIK KÖYÜNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖZEL HEDİYE
08 Ekim 2019 Salı 10:49

 Bu sene 4'üncüsü düzenlenen Etno Spor ve Kültür Festivaline katılan Pazaryeri'nin Kınık köyünde yaşayan çömlek ustası Salim Yaşar, burada üzerinde Cumhurbaşkanlığının logosu bulunan çömleği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a verdi.

Bilecik'in adeta bir marka yüzü olan ve çömlekçilik konusunda bir duayen Salim Yaşar, Bilecik'in tanıtımı için yine büyük bir adım attı. 

Etnospor Kültür Festivali'nin bu sene 4.sü düzenleniyor. 17 ülke, 960 sporcunun katılacağı Etnospor Festivali'nde toplam 180 etkinlik yapıldı. 

Çömlek Ustası Salim Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel çömlek yaptığı  çömleği oğlu Bilal Erdoğan'a verdi. 

Çömlek Ustası olan Salim Yaşar yaşananlar ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şunları aktardı; "Bugünde nerdeyiz. EtnoSpor kültür festivali'nin son gününde sayın cumhurbaşkanımıza hazırlamış olduğum sahi çömlekçilik el yapımı vazoyu oğlu Bilal Erdoğan'a takdim ettik kendileri sayın cumhurbaşkanına vereceğini ifade ettiler


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.