HAS PARTİ'DEN ÇÖPLÜK'TE BASIN AÇIKLAMASI

Has Parti Bilecik İl Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu ve İl Yönetimi gaz maskelerini taktılar ve çöplüğün durumunu ortaya koymak için çöplükte basın açıklaması yaptılar.

28 Nisan 2012 Cumartesi 14:02

İlgili Galeriye Git

BİLECİK SAHİPSİZ DEĞİL!

Has Parti Bilecik İl Başkanlığı ilginç bir basın açıklamasına imza attı. Has Parti Bilecik İl Başkanlığı çöplüğün durumunu gözler önüne sermek için çöplükte basın açıklaması yaptı. Bilecik İl Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu ve parti üyeleri gaz maskelerini taktılar ve çöplükte açıklama yaptılar. HAS Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Bilecik Çöplüğü’nde basın açıklaması yapıldı. Mevcut çöplüğün özellikle insan sağlığına olan zararlarından söz edilen açıklama şu şekilde: ‎"Bilecik halkı adına sağlımızı tehdit eden belki de çok ciddi etkileyen çöplüğümüzün, yasak olduğu halde vahşi depolama diye tabir edilen yöntemle neden depolandığını, neden ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun hareket edilmediğini yetkililere soruyoruz"

İlgili Galeriler
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.