YENİ BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLK MESAJ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine seçilen Serkan Yıldırım ilk mesajında şunları aktardı. Başkan Serkan Yıldırım, Bu dava büyüklenen lerin değil, büyüklere hürmet edenlerin davasıdır diye aktardı.

YENİ BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLK MESAJ
18 Ocak 2021 Pazartesi 17:39

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım;

Bu dava;
Yesevi'den Yunus'a,
Edebali'den Akşemseddin'e,
Hacı Bektaş'tan Ahi Evran'a,
Abdulkadir Geylani'den Abdulhakim Arvasi'ye uzanan muhabbet silsilesinin her halkasına kıymet verenlerin davasıdır.
Bu dava;
büyüklenenlerin değil,
büyüklere hürmet edenlerin davasıdır. 
Bu dizelerle “Bizde bu davada varız” diyerek çıkmış olduğum bu kutlu yolda AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’ na adaylığımı açıklamıştım. 
Dün Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ ın tensipleriyle AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. 
Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’ e, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Mustafa Köse’ ye ve İl Koordinatörümüz Berk Mersinli’ ye bana duydukları güven için teşekkür ediyorum. Yükledikleri sorumluluk büyük, Allah’ ın izniyle güçlü teşkilatımız ile birlikte çok çalışarak mahçup etmeyeceğiz. 
Belediye Başkanlığı döneminde de birlikte çalıştığımız, Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı Beyefendinin aday belirleme sürecinde verdiği mesajlar ve partimizin abisi olarak tüm adaylara aynı mesafede durarak verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. 
İl Başkanlığı temayülüne birlikte girdiğimiz tüm aday olan arkadaşlarıma ve dün Cumhurbaşkanımızla görüşmeye birlikte gittiğimiz Mehmet Turhan, Mehmet Ali Kaya ve Muhammed Karadayı’ ya AK Partimize yakışır bir sürecin içinde yer aldıkları için teşekkür ediyorum. Yine birlikte çalışacağız inşallah. 
Ve son olarak adaylık dönemimde ve dün görev tevdi edildikten sonra her daim destekleriyle yanımda olan canım ailem başta olmak üzere gerek arayarak gerekse mesaj atarak desteklerini ve tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. 
AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işlere hep birlikte imza atacağız inşallah.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.