CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BİLECİK'E BÜYÜK MÜJDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Söğüt'te bulunan 3,5 milyon ons altın rezervinin 2 yıl sonra çıkartılacağını aktardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BİLECİK'E BÜYÜK MÜJDE
28 Aralık 2020 Pazartesi 17:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Canlı bağlantı ile bağlandığı açılış konuşması esnasında Bilecik'e büyük bir müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gübretaş’ın Söğüt maden sahasında 3,5 milyon ons altın rezervi bulunduğuna işaret ederek; “Şimdi iki yıl sonra inşallah altın madenimizi Söğüt'te çıkardığımızı görecekler. Ülkemizin büyüklüğünden, milletimizin potansiyelinden, insanımızın azminden habersiz bu anlayışa rağmen Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacaktır” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdeye karşı sosyal medya hesabından şunları paylaştı;

DİRİLİŞ, KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİNE MÜJDE
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldığı Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi Açılış Töreni ve ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreninde şehrimiz için müjdeyi verdi.
 “İKİ YIL SONRA ALTINIMIZI ÇIKARTACAĞIZ”
“Karadeniz'de bulduğumuz doğal gaza sevinemeyecek kadar bir sefil zihniyet, İki yıl sonra altın madenimizi Söğüt’te çıkarttığımızı görecek. Orada da renk körüyüz diyebilirler. . Ülkemizin büyüklüğünden insanımızın azminden habersiz bu anlayışa rağmen Türkiye 2023 hedefine ulaşacaktır”
Hep birlikte Daha İyiye daha güzele…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.