BİDOS KABINA SIĞMIYOR 

20 Ekim tarihinde 50 Kişilik bir ekiple Ulupınar’dan Abbaslık’a uzanan Bilecik Doğa Sporları Derneği (BİDOS) sporcuları,Pilav tepe mevkiinde 10 kilometrelik rotalarını tamamladı.

BİDOS KABINA SIĞMIYOR 
23 Ekim 2019 Çarşamba 20:12

BİDOS KABINA SIĞMIYOR 


20 Ekim tarihinde 50 Kişilik bir ekiple Ulupınar’dan Abbaslık’a uzanan Bilecik Doğa Sporları Derneği (BİDOS) sporcuları,Pilav tepe mevkiinde 10 kilometrelik rotalarını tamamladı.


Kurulduğu günden bu yana yaz kış faaliyetlerine devam eden kulüp bu faaliyetinde de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrencilerini misafir ederek ilimizin tanıtımında katkı sağladı. Güneşli bir havanın olmasını fırsat bilen katılımcılar şarkılar türküler eşliğinde hoşça vakit geçirdiler.  Rota üzerinde endemik bitkileri inceleyen ekip oluşturdukları veri tabanlarına yeni bilgiler ekledi. 


Ekibin en eski katılımcılarından ve lisanslı sporcusu olan Ecmel Ezmek ‘’ Etkinliğimize katılan öğrenci arkadaşlarımız için çok mutlu oluyoruz. Bilecik doğa harikası bir yer. Bilecikli olmayıp Bilecik’e hayran kalmak için en güzel nedenlerden birisi doğada zaman geçirmek ve keşfetmektir. Öğrenci arkadaşlarımız içinse zihinsel gelişim açısından doğada zaman geçirmek oldukça önemli. Böyle bir faaliyette bulunan gençler kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor sportif bir faaliyette bulunarak örnek birer birey halinde yetişiyorlar. BİDOS bir okul gibi her faaliyette bizlere katkıda bulunuyor yeni bilgiler öğretiyor. Bu fırsatları bizlere sunan dernek yönetimine teşekkür ederim’’ şeklinde yapılan faaliyetle ilgili bilgiler verdi.  
Dernek Başkanı Feridun Aynur ise doğa ile ilgili her projede paydaş olarak yer almak istediklerini, ilin kanaat önderlerine BİDOS tarafından sunulan projelerin hayata geçmelerini büyük sabırsızlıkla beklediklerinin ve ilimize katkı sağlayacak her doğru işin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.