BİLECİK ÜNİVERSİTESİNİN ACI GÜNÜ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci Gara'da şehit oldu.

BİLECİK ÜNİVERSİTESİNİN ACI GÜNÜ
15 Şubat 2021 Pazartesi 14:30

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu tarafından yapılan açıklamada şunlar aktaıldı;

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde gerçekleştirdiği Pençe-Kartal 2 Harekatı sonrasında, 13 vatandaşımızın hain terör örgütü tarafından şehit edildiği haberinin alınmasının ardından olağanüstü toplandı. BŞEÜ mezunu bir vatandaşımızın da şehitler arasında olduğu bilgisinin verildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Kamuoyuna Duyurulur
Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde bir süredir devam eden Pençe-Kartal 2 harekâtının son bulmasıyla ortaya çıkan tablo her vatandaşımızın olduğu gibi bizlerin de canımızı acıtmış, yüreğimizi yakmıştır.
21 Eylül 2016 tarihinde Hakkari-Çukurca karayolu Doğanlı Köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerce kaçırılarak rehin alınan, Üniversitemiz Bozüyük Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin de aralarında bulunduğu 13 vatandaşımızın şehit edildiği haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak terörün her türlüsünü lanetlediğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Son yaşanan bu menfur hadise, yıllardır asker-sivil, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden vatandaşlarımızı şehit eden alçakların son çırpınışları olduğunu bizlere göstermiştir.

Mevlüt Kahveci kardeşimize ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve sevenlerine sabır dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.
 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Milletimizin Başı Sağ Olsun /bseuniversitesi' görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.