google.com, pub-5784769176825301, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Bilecik Medya

BERABER KURDELE KESTİLER

BİLECİK

Bilecik'te açılan iş yerinin açılışında yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.

Cansuhanım Balamut ve Mücahit Turgut’un sahibi olduğu Hawk Collection adlı mağazanın açılışında Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Giyim Odası Başkanı Haşim Balcı, Bilecik'in tanınmış iş insanı Kazım Yağmur açılış kurdelesini kesti. 

Bilecik Merkez İstiklal Mahallesi Diker Pasajı No: 29 adresinde faaliyete başlayan giyim mağazası Hawk Collection’ın açılışında bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, her zaman böyle yerlerin açılmasına destek olduklarını belirtti. 

Melek Başkan şöyle, "Öncelikle iş yerlerini açtığımız esnafımıza güzel ve bereketli kazançlar diliyoruz. Bilecik Belediyesi olarak esnafımız ve vatandaşlarımızın en iyi şekilde ticaret ve sosyal hayatlarını sürdürmeleri için elimizden gelen imkanları ortaya koyuyoruz. Tüm esnafımıza kazançlı alışverişler diliyor, kurban bayramlarını kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise, gençlerimize başarılar diliyorum. sağlıklı ve güzel bir çalışma hayatı temenni ediyorum. Bayram öncesinde açılan bu işyerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

https://www.youtube.com/embed/KJngZtm-_8M
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.