google.com, pub-5784769176825301, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Bilecik Medya

MELEK BAŞKAN'DAN TARİHE GEÇECEK SÖZLER

BİLECİK

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Belediye Meclis Toplantısı sonrasında tarihe geçecek sözler söyledi.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Belediye Meclisi toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada şunları aktardı; Etik davranmayan Bilecik halkı yerine gönül bağı kurdukları kişilere hizmet etmeyi tercih edenlere uyarılarımıza rağmen görevini kötüye kullanan ve resmi evrakları izinimiz dışında kullanan kamu malına doğru yaklaşmayan kişiler ile aynı yolda yürümeyeceğimizi daha önceki basın toplantılarında da belirtmiştim. Bugün belediyemizin yaşadığı sorunlara sebep olan, 

iş ve işlevlerin, çalışma tarzının devam etmesini bekleyenler kusurumuza bakmasınlar. Benim Bilecik halkına hizmet etme sorumluluğum var. Bizler her zamanki kararlığımızla ve dürüstlüğümüzle yolumuza devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediyenin kaynaklarını kendi şahsi çıkarları için kullanan hiç kimseyle yola devam etmemin mümkün olmadığını buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. İşine sahip çıkan herkesi de kucaklamaya hazırım" diye tamamladı. 

https://www.youtube.com/embed/C-gOxkLfziw
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.