google.com, pub-5784769176825301, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Bilecik Medya

BAŞKAN TEKİN'DEN İLÇE EKONOMİSİNE BÜYÜK DESTEK

PAZARYERİ

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan istihdam atölyelerinin ilkinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Tekin, büyük önem verdiği projenin gerçekleşmesi ile büyük mutluluk duyduğunu aktardı.

Pazaryeri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ev hanımlarımızın meslek sahibi olmaları ve aile ekonomilerine katkı sağlamak amacı ile belediyemiz tarafından hizmete sunduğumuz, PROLES Otomotiv Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. destek verdiği Kadın İstihdam Atölyeleri’ nin ilkinin açılışını Eski Belediye Binamızda gerçekleştirdiler.


Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ‘‘Kadınlarımıza önem vereceğimizi seçim beyannamesinde her zaman belirtmiştim. Şimdi ailelere ekonomik katkı sağlayacak anlamlı bir çalışmaya daha imza attık. Eski Belediye binamızda ilkini başlatmış olduğumuz projenin devamını uygulamaya koymayı planlıyoruz. Amacımız hem kadınlarımızı aile ekonomilerine katkıda bulunmasını sağlamak hem de onların sosyal hayata daha çok dâhil olmasını temin etmektir.’’

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.