google.com, pub-5784769176825301, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Bilecik Medya

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI ERTUĞRULGAZİ TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ

SÖĞÜT

CHP’li belediye başkanlarının katılımı ile belirli periyotlarla düzenlenen belediye başkanları toplantısı Bilecik’te yapıldı.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI SÖĞÜT’TEKİ ERTUĞRULGAZİ TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP’li belediye başkanlarının katılımı ile belirli periyotlarla düzenlenen belediye başkanları toplantısı Bilecik’te yapıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in ev sahipliğinde, gerçekleştirilen 3 günlük program kapsamında Bilecik’te temaslarda bulunan belediye başkanları, programlarının ikinci gününde Söğüt ilçesini ziyaret etti.

Program kapsamında Ertuğrulgazi türbesini ziyaret ederek, türbe nöbet değişimini izleyen belediye başkanları daha sonra şehir merkezindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun katıldığı programda ayrıca Hamidiye külliyesi ve diğer tarihi alanlar ziyaret edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.