google.com, pub-5784769176825301, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Bilecik Medya

BAŞKAN VOLEYBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ 

SPOR

   Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. 

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VOLEYBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ 


   Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. 
    İlçemizi Kadınlar Voleybol 2. liginde temsil edecek genç sporcular ile buluşan Belediye Başkanımız, Ekim ayında başlayacak olan ligde sporculara başarılar dilerken, tüm Bozüyük'ün desteğinin sporcularımızla birlikte olduğunu belirtti. Buluşmaya Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun yanı sıra Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Mehmet Ali Karasu, takım yöneticileri ve teknik ekip katıldı.  Sporcular ilgi ve desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na teşekkür ederken, Bozüyük'ü en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacaklarını söylediler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.