4150 ADET CENNET HURMASI DAĞITILDI

Bayırköy Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak getirilen Trabzon Cennet Hurma fidanlarının dağıtımı yapıldı.

4150 ADET CENNET HURMASI DAĞITILDI
09 Mart 2022 Çarşamba 17:12

TRABZON CENNET HURMALARI VATANDAŞLARIMIZA DAĞITILDI.


Belediyemiz tarafından her yıl düzenli olarak getirilen Trabzon Cennet Hurma fidanlarının dağıtımı yapıldı.


7 Mart Pazartesi günü 4150 adet rojo brillante ve hecayi çeşitleri  ile ,belde meydanında dağıtılan hurma fidanları ,beldemizdeki verimli tarım  arazilerinin,tekrar yıllar önceki canlı verimli günlerine kavuşacak ve vatandaşlarımıza gelir kaynağı olacaktır.


Yapılan tıbbi araştırmalarda insan sağlığı için en önemli faydalarından biri kansızlık tedavisine katkıda bulunuyor olmasıdır,özellikle kalp-damar, sindirim sistemi hastalıklarına iyi geldiği, bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği, sindirim sistemi hastalıklarının tedavisinde kullanılabileceği belirlenmiştir.A, B, C vitaminlerini ihtiva ettiğinden de vitamin eksikliğinin tedavisinde kullanılabilmektedir. Son yıllarda yapılan araştırmalarda, kolesterolü ve yüksek tansiyonu düşürücü özelliğinin olduğu da tespit edilmiştir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.