BAŞKAN YAMAN'DAN ÖNEMLİ ZİYARET

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik için önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞKAN YAMAN'DAN ÖNEMLİ ZİYARET
25 Haziran 2022 Cumartesi 13:28

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik için önemli bir  ziyaret gerçekleştirdi. 

BİLECİK Belediyeler Birliği Başkanı da olan Bayırköy belediye Başkanı Mustafa Yaman, Türkiye'nin önde gelen saygın kuruluşları arasanda yer alan Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç ile görüşme gerçekleştirdi. 

Bilecik'teki Atık Tesisi bünyesinde bulunduran Kıraça Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan İnan Kıraç ile görüşen Başkan Mustfa Yaman görüşmenin sonuçlarının önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Başkan Mustafa Yaman yaptığı açıklamada şunları aktardı; "KIRAÇA Holding yönetim kurulu başkanı sayın İnan Kıraç beyi ziyaret ederek Bilecik teki Katı Atık Berteraf tesisi hakkında görüş alışverişinde bulunduk Kendilerine bizlere göstermiş oldukları sıcak samimi ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.