MUSTAFA YAMAN FARKI BU

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy için yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile kendini her zaman ön plana çıkarıyor. Başkan Yaman, vatandaşların büyük bir mağduriyet yaşadığı bir sorunu anlatmak için Bilecik'e gelen Bakan'ın adeta yolunu kesti.

MUSTAFA YAMAN FARKI BU
16 Temmuz 2022 Cumartesi 20:39

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy için yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile kendini her zaman ön plana çıkarıyor. Başkan Yaman, Bilecik'ten Osmaneli'ne açılışa giden Bakan Karaismailoğlu'nu Bayırköy belde girişinde durdurarak Beldenin büyük bir sıkıntısı olan daplase konusunda aktardı. 

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Beldenin içinden geçen Demiryolları hattının deplase edilmesi konusundaki sıkıntının çözümü için Osmaneli - Bursa YHT hattındaki ilk tünelin açılması ile ilgili programa katılmak için Bilecik'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nunun aracının durduru ve kendisine aktardı. 

Bayırköy'deki Devlet Demiryollarının Belde içinden geçen hat ile ilgili deplase çalışmaları konusunda yaşanan sıkıntıları çözümü için bizzat Bakan Karaismailoğlu ile görüşen Başkan Yaman, olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini aktardı. 

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Ulaştırma ve Alt yapı bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu İlimizde bakanlığımızın yaptığı çalışmaları incelemeye geldiği program kapsamında Bayırköy beldemizdede durarak Bayırköy Devlet Demiryolları deplase edilmesi işleminin son durumu ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kalan çalışmalarla ilgileneceğini ve gerekli çalışmaların yapılmasını takip edeceğini söyleyen saygıdeğer Bakanımıza Beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.