1 AY KAPALI

Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada Atatürk bulvarında yapılacak çalışma nedeniyle ağır tonajlı araçlara 1 ay boyunca kapalı olacağı aktarıldı.

1 AY KAPALI
08 Ağustos 2022 Pazartesi 12:27

ATATÜRK BULVARI BİR AY BOYUNCA AĞIR ARAÇLARA KAPALI OLACAK

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde devam eden kanalizasyon ve altyapı çalışması nedeniyle Atatürk Bulvarı istikameti bir ay boyunca kamyon ve Tır gibi ağır araçlara kapalı olacak. Bu süre boyunca belirli aralıklarla binek araçlara da izin verilmeyecek. Belediye Başkanlığından konu hakkında yapılan bilgilendirici açıklamada şunlara yer verildi:


‘’Belediyemiz tarafından şehrin birçok noktasında devam eden altyapı ve kanalizasyon çalışmaları, şehir merkezinde de gerçekleştirilmektedir. 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle Kamyon ve TIR gibi büyük araçlara, Atatürk Bulvarı istikameti 30 gün boyunca trafiğe kapatılmıştır. Binek araç kullanıcılarına ise belirli aralıklarla kademeli olarak açık olacaktır. Binek araçların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımıza duyurulur’’ ifadeleri kullanıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.