AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Salon Hanife Can'ın açılışına yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
20 Ağustos 2022 Cumartesi 18:04

BİLECİK eski Belediye Başkanı Nihat Can'ın oğlu Furkan Can'ın eşi Hanife Can tarafından açılan Salon Hanife Can, Kuaför ve Güzellik Merkezinin açılışına yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.

Kuaför olan Hanife Can tarafından hizmete açılan Salon Hanife Can Bilecik Merkez İstiklal Mahallesi Şerefiye Sokakta Ağda ve Güzellik Merkezi olarak hizmet verecek. 

Açılışa Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti'nin önceki dönem İl Başkanı Fikret Karabıyık ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, "Önceki dönem Bilecik Belediye Başkanımız değerli dostum Nihat Can'ın gelini Hanife Can'ın "Salon Hanife Can" Bayan Kuaförünün Açılışını gerçekleştirdik.Rabbim bol bereketli kazançlar nasip etsin. Hayırlı Uğurlu Olsun.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele" diyerek tamamladı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.