AFETTEN ZARAR GÖRENLERE DESTEKLER BAŞLADI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yaşanan afetten zarar gören 52 vatandaş için desteklerin yapılmaya başlandığını aktardı.

AFETTEN ZARAR GÖRENLERE DESTEKLER BAŞLADI
13 Temmuz 2022 Çarşamba 18:12

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Bugün İlimizde meydana gelen dolu ve sel baskınlarına ilişkin son durum değerlendirmesini yapmak için İl Afad Müdürlüğümüzü ziyaret ettim.Yarın da inşaAllah tüm raporlar tamamlanacak biz de Yenipazar ve Gölpazarına giderek muhtar ve köylülerimizle değerlendirme toplantısı yapacağız. Hemşehrilerimizin uğradıkları zararları azami ölçüde gidermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.Allah beterinden korusun.Hemşehrilerimize tekrar geçmiş olsun vefat eden ablamıza rahmet olsun diliyorum Ayrıca evleri ve iş yerleri zarar gören 52 vatandaşımıza Devletimiz tarafından iş yerleri için 5000 TL evler için 3000 TL yardım acilen yapılmış olup tespitler tamamlanınca gerekli yardımlar devam edecektir" diye aktardı. 

Bilecik Merkezde 23 konut 3 işyeri ve 1 araç, Yenipazarda 24 konut, Gölpazarı'nda ise 5 konutun zarar gördüğü belirtildi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.