AKARKARASU'DAN, MELEK BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Avukat Faik Akarkarasu, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın aşırı yağış sonrasında vermiş olduğu mücadele için teşekkür etti.

AKARKARASU'DAN, MELEK BAŞKAN'A TEŞEKKÜR
27 Ağustos 2022 Cumartesi 12:47

Bilecik'te sevilen ve sayılan isimler arasında yer alan Av. Faik Akarkarasu geçtiğimiz gün yaşanan yoğun yağış sonrasında oluşan sel felaketi karşısında yapılan çalışmalar için Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'yı ve Belediye Ekiplerine teşekkür etti. 

Avukat Faik Akarkarasu yaptığı paylaşımda şunları aktardı; "Bilecik Belediye Personeli başta Bilecik Belediye Başkanı sayın Melek  Mızrak SUBAŞI Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı ve tüm birimler olmak üzere üzere bu afet gecesinde  can siperarane çalışmaya devam ediyorlar. Teşekkürler" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.