ALT YAPIDA BÜYÜK DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in başlatmış olduğu büyük alt yapı değişimi devam ediyor.

ALT YAPIDA BÜYÜK DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR
27 Aralık 2021 Pazartesi 11:29

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in başlatmış olduğu büyük alt yapı değişimi devam ediyor. 

Bilecik'te geçtiğimiz yıllarda yoğun yağmur yağışları sonrasında ortaya çıkan sel görüntüleri sonrasında Bilecik Belediye Başkanı seçildiği ilk gün alt yapı konusunda büyük adımlar atan Başkan Semih Şahin'in alt yapı çalışmaları devam ediyor. 

Yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında önceki yıllarda gördüğümüz sel görüntüleri artık olmaması vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor. 

Bilecik Belediyesinin sosyal medya hesaından paylaşılan resim ve açıklamada şunlar aktarıldı; "Bilecik’i Gerçek Bir Şehir Altyapısına Kavuşturacağız! 
Şehrimizin en büyük altyapı problemlerinden birini çözmek için başladığımız, büyük kanalizasyon ve altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.