BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, BİLECİK'TE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bilecik'te. Bir ayda ikinci ziyareti gerçekleşmiş olacak.

16 Temmuz 2022 Cumartesi 10:29

Bilecik'in Osmaneli ilçesinden geçmekte olan YHT hattının Osmaneli Yenişehir kesimi T04 Tüneli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından açılacak.

Bakan Adil Karaismailoğlu, devam etmekte olan Bilecik - Bursa YHT çalışmaları kapsamında TO4 tünelinin açılışına yapacak. Daha sonra Bilecik  - Bursa YHT çalışmalarını inceleyecek. 

Bilecik ziyareti ile ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu şunları aktardı; İstanbul’dan #YHT ile Bilecik’e doğru ilerliyoruz.Oradan Bursa Hızlı Tren şantiyemize geçiyoruz.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli - Bursa YHT Hattında Tünel Ayna Birleşim Töreni’ne katılmak üzere ilimize gelen  Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu Bilecik YHT Garı’nda karşıladı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.