BAKAN SOYLU'DAN ANDA'YA TEŞEKKÜR BELGESİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anda Bilecik Arama ve Kurtarma Ekibine Teşekkür Belgesi verdi.

BAKAN SOYLU'DAN ANDA'YA TEŞEKKÜR BELGESİ
23 Ocak 2022 Pazar 15:32

Yapmış olduğu çalışmalar ile büyük takdir toplayan Anda Derneği Bilecik Şubesi Arama ve Kurtarma Ekibi yangın ve sel felaketleri sonrasında afet bölgesinde gösterdiği üstün gayret ve çabaları sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesi verildi. 

AFAD Bilecik İl Müdürü Hayri Demirel tarafından Teşekkür Belgeleri Anda Derneği Bilecik Arama ve Kurtarma Ekibi üyelerine verildi. 

Anda Bilecik Kurtarma ekibi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; ANDA Bilecik Arama Kurtarma Ekibi olarak, yangın ve sel felaketinin yaşandığı afet bölgelerinde yaptığımız çalışmalar sebebiyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey tarafından imzalanan teşekkür belgelerini AFAD İl Müdürümüz M. Hayri Demirel'den teslim aldık.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.