BARIŞPINARI HAREKATANA BİLECİK'TEN TAM DESTEK

Fırat'ın doğusunda başlayan teröristlere karşı gerçekleştirilen ve güvenli bölge oluşturmak amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na Bilecik'te vatandaşlar ve siyasiler sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla destek verdi.

BARIŞPINARI HAREKATANA BİLECİK'TEN TAM DESTEK
10 Ekim 2019 Perşembe 10:45

Fırat'ın doğusunda başlayan teröristlere karşı gerçekleştirilen ve güvenli bölge oluşturmak amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na Bilecik'ta vatandaşlar sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla destek verdi.

MİLLETVEKİLİ YAĞCI, RABBİMDEN ORDUMUZU MUZAFFER KILMASINI NİYAZ EDİYORUM

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yayınladığı mesajında şunları aktardı; "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için başlatılan #BarışPınarıHarekatı’nda kahraman güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyor; Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, DUALARIMIZ ŞANLI TÜRK ORDUSU İÇİN

Dualarımız şanlı Türk ordusu için diyen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yayınladığı mesajında şunları aktardı; "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’nın en kısa sürede başarılı bir şekilde bitmesi umuduyla, Allah tüm mehmetçiklerimizi korusun, sağsalim yuvalarına dönmelerini nasip etsin. Dualarımız şanlı Türk Ordusu için.." dedi. 

BİLECİK BELİDEYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Barış Pınarı Harekatı’nın adı gibi bölgeye barış ve huzur getirmesini diliyorum. 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI TALAT BAKKALCIOĞLU

Allah yar ve yardımcınız olsun, ayağınıza taş değmesin, yolun açık olsun Mehmetçik!

PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Fırtınalar dursun yana , yol ver Türk’ün Bayrağına. Allahım sen ordumuzu muzaffer eyle . Ordumuza güveniyoruz.

GÖLPAZARI BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ SUER

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer Barış Pınarı Herakatına destek için sosyal medya hesabından mesajında şunları aktardı;

Şu kopan fırtına Türk ordusudur Yâ Rabbi,
Senin uğrunda ölen ordu, budur Yâ Rabbi,
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galib et ; çünkü bu son ordusudur İslâm'ın.
AMİN...#BarışPınarıHarekatı

TÜRKİYE;SINIRLARINI KORUMAK İÇİN "BARIŞ PINARI HAREKATINI"GERCEKLEŞTİRİYOR.ALLAH KAHRAMANLARIMIZI KORUSUN VE ONLARA GÜÇ KUVVET VERSİN.GAZAMIZ MUBAREK OLSUN.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Sınırlarımızn içinde ve dışında Türkiye'yi bölmek ve gücsüzleştirmek için,Türkiye'yi Suriye,Irak,Mısır,Libya,Sudan,Somali,Filistin,Ararkan vb islam ülkelerinde olduğu gibi kardeş kavgasının içine sokmaya çalışan emperyalistlere dersini vermek için harekete gectik.Artık dönüşü olmayan yoldayız.Biz lider ülkeyiz,biz Türküz,biz Türkiye'nin toprak bütünlüğünü korumak için şehadetet yürümekten korkmayan,"Ne Mutlu Türküm Diyene"diyebilen,her dönemde Dünyaya hükmetmiş ecdadımızın torunları olarak Suriye'de Güvenli Bölgeyi kurmak için Alpaslan olduk,Fatih olduk,Gazi Mustafa Kemal olduk,Şehadet şerbetini içmiş şehitler olduk topunuz gelin diyerek Suriye'deyiz

Yıllardır,aylardır bizi oyalayan,terörü birlikte önleyelim derken,diğer taraftan teröristlere destek olan iki yüzlü emperyalist ülkelere rağmen Suriye'de Güvenli Bölgeyi kurmak için "Barış Pınarı Harekatını"gercekleştiriyoruz.Tüm Türk halkı kahramanlarına dua ediyor ve şehadet için sırasını bekliyor.Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Büyük Türkiye,Lider Ülke Türkiye yolunda kendi göbeğimizi kendimiz kesmek için,yine kahramanlık destanları yazmak için teröristlere haddini bildiriyoruz..

Allah Lider Ülke Türkiye'nin başından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk,Recep Tayyip Erdoğan gibi Liderleri eksik etmesin.

"1075 yılından günümüze kesintisiz Türk Kenti Osmaneli halkı" kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin,Kahraman Emniyet Mensuplarının yanında,emrindedir.Osmaneli halkı yedisinden,yetmişine hazır askerdir.Allah kahramanlarımıza güç kuvvet versin,Allah onların yardımcısı olsun ve onları korusun.Allah onları doğruna annelerden,ailelerinden razı olsun,Allah gazamızı mubarek eylesin,Allah fitne ve fesad ile hareket edenleri ıslah etsin.

VEZİRHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN OCAK

Ülkemizin bağımsızlığının ve güvenliğinin teminatı ve koruyucusu Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine karşı başlattığı #BarışPınarıHarekatı'nda muvaffakiyetler diliyoruz.

Kalbimiz ve dualarımız askerlerimizle. #TürkMilletiOrdusununYanında

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, çizgiler ve açık hava

SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANI İSMET SEVER

Ki Türk devleti öksüz kalacaksa eğer,
Koyuver şahin misali saldırsın İbrahim'in delilerini,
Mehmetçesine, çakal sürüsüne,
Ay gökte kaldıkça,
Ulu kocaların, ak sakalların duası
Üstünüze olsun.
" #BarışPınarıHarekatı " Yüce TÜRK Milletine, TÜRK İSLAM Alemine ve Dünya Mazlumlarına Hayırlı Uğurlu olsun.
Allah(cc) Ordumuza güç, kuvvet versin.

YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.