BAŞKAN İMAMOĞLU'DAN BİLECİK'E DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden üst düzey yetkililer Bilecik ve Bozüyük Belediyelerini ziyaret ettiler.

BAŞKAN İMAMOĞLU'DAN BİLECİK'E DESTEK
15 Haziran 2021 Salı 12:21

  İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖNEMLİ ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yönetim Yenileme A.Ş (İSYÖN) Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Gökhan Günaydın ile İBB Başkan Danışmanı Yiğit Duman, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu , İlçe Başkanı Berna Pamukcu  ve Belediye Başkan Yardımcılarının da bulunduğu toplantıda, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Başkan Şahin ve Başkan Bakkalcıoğlu yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, konuklarına Bilecik ve Bozüyük Belediyelerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ortak proje ve destekler hakkında yapılan toplantı Bilecik Belediyesinde gerçekleşti.

BAŞKAN ŞAHİN:
‘’ORTAK FİKİR İLE GÜZEL VE ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞICAĞIZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin, yapılan ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Bilecik Belediyesi ve Bozüyük Belediyesi olarak, bugün önemli ve değerli konuklarımızı ilimizde ağırlayarak, şehrimiz ve halkımız için yapabileceğimiz, ortak olarak gerçekleştireceğimiz güzel çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Başta fiziki olmak üzere kültürel ve sosyal alanda da yeni ve anlamlı çalışmalar ortaya koymak için başkanımız Talat Bakkalcıoğlu ile  gayret içinde olacağız. Konuklarımıza ziyaretleri ve destekleri için  teşekkür ediyor, birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirmeyi umuyorum’’ ifadelerini kullandı.  


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.