BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, aylık olağan gerçekleştirdiği basın mensupları ile buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
08 Aralık 2021 Çarşamba 18:40

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, aylık olağan gerçekleştirdiği basın mensupları ile buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. 

ŞEHİR MERKEZİ YAYALAŞTIRILACAK

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahir, şehir merkezinin yayalaştırma projesinin yeni yıldan itibaren başlayacağını ve şehir merkezinin bu sayede cazibe merkezi olacağını aktardı. 

Başkan Semih Şahin; "Şehir merkezinin yayalaşması ile birlikte vatandaşlarımız rahat bir şekilde alış veriş yapıp gezebilecekler. Esnafımızın mağdur olmaması için her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Tüm kesimlerle görüşmeler yürüttüklerini aktardı. 

ALT YAPI SORUNU KALMAYACAK

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, göreve başladığımız günden itibaren alt yapı konusunda önemli adımlar attık. Atmaya devam ediyoruz.

Amacımız Bilecik'in alt yapı sorunu tamamen ortadan kaldırmaktır. Bu konuda geniş çaplı çalışmalara devam ediyoruz. 

TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Bilecik'te trafik özellikle belli saatlerde çok yoğun ve bu yoğunluğun azaltılması için belli başlı çalışmalar yapıyoruz. Eski otogarın üst tarafından bulunan yeri minibüslerin bekleme yeri olarak hazırlıyoruz. Şehir merkezinde minibüsler beklemeyecek. 

BETON BARİYERLERİN KALDIRILMASI

Vatandaşlarımızdan çok yoğun bir şekilde gelen İl Emniyet Müdürlüğü önündeki beton bariyerlerin kaldırlmasını Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya'ya ilettim. Valimize çok teşekkür ediyorum. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.