BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖZEL SÜPRİZ

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 50 yılı aşkın evliliklerini sürdüren çiftlerin Sevgililer Günü’nü evlerine giderek kutladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖZEL SÜPRİZ
15 Şubat 2022 Salı 19:18

BAŞKAN SEMİH ŞAHİN’DEN YARIM ASIRLIK AŞKLARA ÖZEL SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI!

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 50 yılı aşkın evliliklerini sürdüren çiftlerin Sevgililer Günü’nü evlerine giderek kutladı.

Sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Bilecik Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha anlamlı kılmak için kolları sıvadı. Bilecik Belediyesi yaşlı çiftleri unutmayarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nde oldukça özel bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, her mahallenin en uzun süre evli kalan çiftlerini evlerinde ziyaret etti. Çiftlere çiçek hediye eden Başkan Semih Şahin, vatandaşlar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Nerdeyse yarım asrı deviren çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.  Çiftlere, uzun yıllar süren mutlu evliliğin sırrını sormayı da ihmal etmeyen Başkan Semih Şahin; “Güzel şehirler güzel aşklardan beslenir. Güzel Bilecik güzel insanlarından, güzel aşklarından besleniyor. Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü için her mahallenin en uzun evliliklerini ziyaret etmek, onların bu ölümsüz aşklarının sırrını öğrenmek istedik. Çok güzel mutlu ömürler, hikâyelerle karşılaştık. Biz onları ziyaret etmekten mutlu olduk, onlar da bizi ağırlamaktan oldukça mutlu oldular. Tüm halkımızın 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

YILLARA MEYDAN OKUYAN BİR AŞK HİKÂYESİ: FATMA-MUHSİN TUZAK

50 yılı aşkın bir süredir evli olan Muhsin ve Fatma Tuzak çifti ise Başkan Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin’i karşılarında gördükleri için oldukça mutlu oldu. Mutlu evliliğin güzel bir hayat sürmekle ilgili olduğunu vurgulayan Muhsin Tuzak; “Aile arasında hiçbir küslük olmamalı, güzel geçinmek gerekli. Ailenin kusurları varsa bunları affedebilmek önemli. O zaman geçim olur ve bütün uzun ömürler olur. Gençlerin saygı ve sevgiyle geçinmelerini isterim. Bizde Fatma teyzenizle bir yere gidecek olsak bile hep birlikte karar verdik. Çocukları da bu şekilde büyüttük, çalıştık ve çabaladık. Her şeyi paylaşarak yaptık. Biz çocuklarımıza ve torunlarımıza da bu şekilde hep izah ederiz. Kötü yollara gitmesinler, Allah güle güle geçinmek nasip etsin diye hepsine temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

Böyle özel bir günde hatırlandıkları için oldukça mutlu olan yaşlı çiftler nazik ziyaretleri için Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin’e teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.