BAŞKAN ŞAHİN'E BÜYÜK DESTEK GELİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları dahil bir çok belediye başkanı ile aynı masada bir araya geldi.

BAŞKAN ŞAHİN'E BÜYÜK DESTEK GELİYOR
05 Ekim 2021 Salı 11:31

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları dahil bir çok Büyükşehir Belediye Başkanı ile aynı masada bir araya geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yer aldığı CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ile aynı masada buluşan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e ilgi yoğun oldu. 

Başkan Semih Şahin'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirttiler. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları Başkan Semih Şahin'e destek vereceklerini de aktardılar. 

CHP'li Belediye Başkanları ile bir araya geldikleri resmi paylaşan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, resim için, güzel insanlarla güzel günlere yorumunda bulundu. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.