BAŞKAN ŞAHİN, MUHTARLARA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Belediye Başkanı Semih Şahin, mahalle muhtarlarını ağırlayarak, talep ve görüşlerini aldı.

BAŞKAN ŞAHİN, MUHTARLARA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
26 Şubat 2021 Cuma 19:03

BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Belediye Başkanı Semih Şahin, mahalle muhtarlarını ağırlayarak, talep ve görüşlerini aldı.

Belirli bir takvim dahilinde ilimizdeki sivil toplum kuruluşu yöneticileri, vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Başkan Şahin, bu kez muhtarlar ile buluştu.

Muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şahin, Bilecik Belediyesinin yeni çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen buluşma hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, göreve geldikleri ilk günden bu yana hep, ‘’Bilecik’i halkımızla birlikte yöneteceğiz’’ düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek,  ‘’Çalışmamız kapsamında muhtarlarımızla bir araya gelerek, muhtarlarımızı dinledik. Yerel yönetimde muhtarlara çok önem veriyor ve halkımıza her alanda en güzel hizmeti verme gayretindeyiz. Bugün de muhtarlarımızla bir araya geldik. Şehrimiz ve halkımız için yapabileceğimiz çalışmaları değerlendirdik. Bütün muhtarlarımıza gayretleri dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Muhtarlar da Belediye Başkanı Semih Şahin’e katkıları ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.