BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Başkan Vekili Tüfekçioğlu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR
31 Mart 2022 Perşembe 19:20

Başkan Vekili Tüfekçioğlu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gün içerisinde önce Şehirler Arası Otobüs Terminalinde incelemelerde bulunan Tüfekçioğlu ardından Bilecik Belediyesi Mezbahasına ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Başkan Vekili Tüfekçioğlu ; “Şehirler Arası Otobüs Terminalimizin eksiklerinin giderilmesi için ilgili birim müdürlerimizle incelemelerde bulunduk. Gerekli onarımları en kısa sürede gerçekleştirerek terminalimizi tam kapasite hizmete hazır hale getireceğiz.” dedi.

Ardından Belediye Meclis Üyesi Birol Ünsal ile Bilecik Belediyesi Mezbahasına ziyaret gerçekleştiren Tüfekçioğlu, yetkililerden tesisin son durumu hakkında bilgi aldı.

Bilecik Şehirler Arası Otogar esnafı ve Bilecik Belediyesi Mezbaha yetkilileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.