BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU'NA TAM DESTEK

Bilecik Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU'NA TAM DESTEK
08 Mart 2022 Salı 13:06

MART AYI MECLİS TOPLANTISI BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Bilecik Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıda, 6 ana gündem, 9 ek gündem maddesi olmak üzere 15 madde görüşülerek karara bağlandı.

03/03/2022 tarihinde Muharrem Tüfekçioğlu’nun Belediye Başkan Vekili seçilmiş olması dolayısıyla boşalan komisyonluklara yeni isimler seçildi.

BOŞALAN KOMİSYONLARA YENİ ÜYELER SEÇİLDİ

Daha önce Ücret ve Tarife Komisyonu Üyeliği bulunan  Muharrem Tüfekçioğlu yerine kalan süreyi tamamlamak üzere yerine Cumhuriyet Halk Partisi grubundan Cabir Sağlam seçildi.

YENİ ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ

Toplantıda ayrıca, daha önce encümen üyeliği bulunan Muharrem Tüfekçioğlu yerine kalan süreyi tamamlamak üzere gizli oy ile yapılan seçimde Cumhuriyet Halk Partisi Grubundan Nurten Bilecikligil seçildi.

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Meclisinde görev yapmak üzere yedek üye olan Muharrem Tüfekçioğlu yerine kalan süreyi tamamlamak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Grubundan Soner Olgun getirilirken,  İmar Komisyonu Üyeliği için Muharrem Tüfekçioğlu yerine kalan süreyi tamamlamak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Grubundan Ahmet Korkmaz seçildi.

İmar konularının görüşüldüğü Pazartesi oturumunda ayrıca inşaat atıkları döküm yeri konusu ele alınırken,  Pelitözü Mahallesi 493. Sokak adı yerine Bilecik Belediye Tabibi Dr. Mehmed Ferid Bey olarak değiştirilmesi konusu İmar Komisyonuna sevk edildi.

Toplantıda görüşülen bir diğer konu ise Belediye mücavir alan içerisinde bulunan köylere, ilgili Köy Muhtarlıkları ile protokol yapılarak belediye hizmetlerinin götürülmesi için protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunda hukuk komisyonundan gelen rapor görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.